Приморско разполага с  добре изградена  инфраструктура , ресторанти предлагащти   българска традиционна кухня, заведения за бързо хранене, пицарии, барове, дискотеки, бистра и магазини.Организират се посещения до съседните курорти както и екскурзии до Турция.

Развлеченията включват различни водни спортове, разходка с лодка и яхта, посещение на резерват Ропотамо, конна езда и много други като за всеки вкус Приморско би предложил нещто различно.

Едно от най посещаваните места е Аквапаркът, предлагащ забавление за цялото семеиство.Една от големите природни забележителности тук е Беглик Таш, което е тракийско скално светилище, разположено близо до града. Беглик Таш е природен феномен от огромни мегалити издълбани от древно тракийско племе и  по късно използвани за езични обреди. Повечето от мегалитите садържат следи от резби за целите на тркийските ритуали.

Не на последно място, за любителите на морския риболов организираме риболов с 8 метрова рибарска лодка, като обикновено се излиза рано сутрин и трае до обед, или по договорка с нас, като след това всеки може да се наслади и сготви улова си във вилата.